Är det dags att anställa?

Vi kan stötta dig.

Att anställa någon är en stor uppgift, vi vet att det kan kännas krångligt och besvärligt. Samtidigt vet du att om du ska kunna leverera till alla dina kunder måste du öka företagets kapacitet.

Våga anställa!

Känns det krångligt att anställa?

Behöver du antälla någon för att kunna leverera till alla dina kunder? Eller har du kanske ställt om och är i behov av ny kompetens? Oavsett anledningen till att du funderar på att anställa är du antagligen full av frågor och tankar.


Vi vet att berättelser om problem och ansvar som följer med anställd personal kan vara skrämmande. Sjukskrivning, kollektivavtal och arbetsmiljö är begrepp som kan få vem som helst att tveka.

Vi guidar dig!

Saker som är okända är ofta skrämmande men det finns hjälp att få. Genom Framtidscoachen får du ett bollplank som har erfarenhet och är objektiv, någon som ställer frågor om din verksamhet och hur du tänker framåt.


Vi guidar dig igenom processen och går igenom vad just du behöver fokusera på när det kommer till att anställa ny personal. 

Vårens inspirationsseminarier

Vid fyra tillfällen under våren har du möjlighet att lyssna på experter inom olika områden rörande anställning. Under en halvtimme får du handfasta tips och råd och självklart finns det möjlighet att ställa frågor. Vi berör fyra olika områden, välj själv om du vill vara med på ett eller flera tillfällen. 

Så blir du en attraktiv arbetsgivare - 9 mars


Arbetsgivarvarumärket är allt viktigare för potentiella medarbetare. Suzanne Skoglöf, HR-specialist, är med oss och pratar om olika faktorer som gör dig till en mer attraktiv arbetsgivare. Våga visa vem du är och få fler att söka sig till dig.

Så anställer du rätt person - 6 april

Under första tillfället pratar vi om hur och var du hittar rätt person. Med oss har vi Angela Ekelöf, rekryteringskonsult, som delar med sig av sina bästa tips.

Våga ta steget och anställ rätt person!

Därför ska du vara
med i en arbetsgivar-organisation - 5 maj


Vi pratar om värdet och hjälpen du har med en arbetsgivarorganisation. Med oss vid tillfället har vi Marie Lav, förbundsjurist, som förklarar fördelarna med att gå med i en arbetsgivarorganisation.

Så kan vi gå skilda vägar - 1 juni


Det är aldrig lätt att behöva säga upp en anställd och det finns flera anledningar till varför det behöver göras. Jessica Stålhammar, advokat, är med vid tillfället och pratar om hur du gör rätt när det är dags att bryta upp.

Anmäl dig genom att skicka ett mejl där du anger ditt namn, din e-mejladress, ditt telefonnummer och företagsnamn till: info@tillvaxthelsingborg.se

Välkommen att kontakta oss på Framtidscoachen!